kaft dossier HerKruis1830.jpg

Publicatie 2015 - Herinneringskruis der vrijwilligers van 1830, een 142 pagina's gedetailleerde studie bevattende de historiek over het ontstaan, ontwerptekening, diverse modellen van het ereteken en volledige lijst (tot op heden bekend) van de gedecoreerden.

Tegen de prijs van 35,00 € voor de leden van Medec, geldig tot en met 20 februari 2016.

Voor de niet-leden bedraagt de prijs 40,00 € en dit is dan ook vanaf 21-02-2016.

De publicaties kunnen afgehaald worden op onze vergaderingen.

Kolonel SBH Eric Tripnaux heeft een aanvulling gemaakt aan dit dossier na ontdekking van een medaille met het jaartal 1831. Het bijvoegsel is volledig tweetalig en bestaat uit losse bladen, gemakkelijk te integreren in het dossier uit 2005.
PRIJS: 12 €.

Bovendien wordt het dossier heruitgegeven, aangevuld met het bijvoegsel, samengehouden door een klemband.
PRIJS: 37 €.

Graag voorafbetaling, waarvoor dank.

Na bestelling, kan het bijvoegsel of het heruitgegeven volledig dossier afgehaald worden op onze vergaderingen.

IK ZOEK

"LIVRE D'OR des titulaires de la médaille du Prisonnier Politique 1914-1918"
Maison d'éditions J. ROZEZ, Rue Royale 262, Bruxelles.

Heeft iemand een exemplaar te koop, graag een seintje naar Jeannine Jacobs.

Vereniging Medec 2014